Pihenjen és Gyógyuljon a Hunguest Hotel Palota**** Szállóban.

Az Erzsébet Fürdő Gyógyászati Központ szolgáltatásai igénybevételével Ön és családja is, kedvezményes áron szállhatnak meg a mindössze 15 km-re festői környezetben található, Hunguest Hotel Palotában****, Lillafüreden.

A kedvezmény felhasználása


Bármely szolgáltatásunk igénybe vétele esetén, a recepciónkon telefonos jelentkezés alkalmával kérjük, jelezze felénk, hogy szeretne szobát foglalni a Palota Szállóban.

A szoba árából a mindenkori teljes árhoz képest 15% kedvezményt tudunk nyújtani.
A jelentkezéskor Ön kapni fog recepciósunktól egy kódot, mely segítségével a Palota Szállóban már azonosítani tudják Önt, hogy jogosult a kedvezményre!


Ezek után már nincs más dolga, mint élvezni a Palota szálló kényelmét és a Gyógyászati Központunk által nyújtott gyógyulást illetve szépülést!

Hunguest Hotel Palota****


A megújult négycsillagos Hunguest Hotel Palota 133 db szobával várja kedves vendégeit, amelyek között 21 db lakosztály, 111 db kétágyas szoba, valamint 1 db egyágyas szoba található. Valamennyi szoba kényelmes, hangulatos fürdőszobával felszerelt, szobáinkban színes televízió és minibár, szobai széf biztosítja a vendégek zavartalan és teljes kikapcsolódását.


A szálloda wellness részlegének 2009-es megújulása során a már meglévő szolgáltatások köre és a részleg alapterülete is kibővítésre került.


Továbbra is használható a 10 méteres feszített víztükrű medence, a finn szauna, gőzfürdő, jakuzzi, a beltéri merülő- és taposó medence, valamint a minden igényt kielégítő sporteszközökkel felszerelt kondicionáló terem is.


Az új medencetérben kialakítottuk szállodánk "Csendes Wellness" részlegét, amely 07.00-09.00 óráig, valamint 19.00-21.00 óráig kizárólag 14 év feletti kedves vendégeink részére látogatható, 09.00 és 19.00 óra között azonban minden korosztály kikapcsolódását szolgálja. Itt az új, élményelemekkel ellátott medence mellett egy finn szauna kapott helyet szabadtéri merülő medencével, valamint a légúti megbetegedések kezelésére alkalmas sókamrában is lehetőség nyílik a pihenésre. A medence mellett a fal mentén törökfürdős hangulatú, fűtött pihenő felületek várják a lazítani vágyókat.


A szállodában két étterem található. A meghitt hangulatú, festett ólomüveg ablakokkal díszített Mátyás étterem, valamint a hangulatos Hunyadi éttermünk ízletes és különleges lakomákkal kényezteti a kedves vendégeket.


Világbajnokságon és nemzetközi versenyeken díjnyertes szakácsaink ízletes gasztronómiai különlegességeket kínálnak éttermeinkben.


Amennyiben családi vagy üzleti ebédet, vacsorát tervez, Nagy Lajos különtermünkben legfeljebb 20 fős létszámmal zártkörűen is megrendezheti azt.


A Hunguest Hotel Palota 6 konferencia- és különteremmel várja kedves vendégeit, amelyek 20-250 fő részére alkalmasak találkozók, gyűlések, konferenciák megrendezésére. Termeinkhez a technikai felszerelések széles skáláját tudjuk biztosítani.


A Hunguest Hotel Palota szállásajánlatairól bővebb információ a http://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/lillafured/hunguest_hotel_palota/arak/ linken található.

Kérdése van?

Keresse ügyfélszolgálati asszisztenseinket!