Rólunk

Ismerjen meg minket!

Egészség szolgálatában

Jelenleg több mint 200 hazai és multinacionális vállalat szerződött egészségügyi szolgáltatói vagyunk.

Galéria

Az Erzsébet Fürdő rövid bemutatása

Az Erzsébet Fürdő Gyógyászati Központ Magyarország egyik legátfogóbb szolgáltatását nyújtó magán-egészségügyi intézménye. Tevékenységünk a privát járóbeteg szakrendeléstől, a prevenciós szűrővizsgálatokon át az alternatív kiegészítő medicináig terjed.
 • 2010Megnyitottunk

  Az Erzsébet Fürdő, Komplex Diagnosztikai, Terápiás és Egészségmegőrző Központként 2010-ben nyitotta meg kapuit, 1000m2-en, 20 kezelőhelyiséggel.
 • 2011BioMűhely Biobolt

  Megnyitottuk BioMűhely Bioboltunkat, mely az elmúlt években a Miskolciak kedvenc bioélelmiszereket és táplálék kiegészítőket forgalmazó üzlete lett. A helyszínen Ingyenes Talpvizsgálatot és Vitaminhiány felmérést is készítünk Önnek
 • 2012. tavaszJáróbeteg szakrendelés

  Elindítottuk járó-beteg szakrendeléseinket. Akkor mindössze 4 rendeléssel, kezdtünk: Foglalkozás egészségügy, Belgyógyászat, Kardiológia, Urológia
 • 2012. szeptemberVér- és vizeletvizsgáló labor

  Megnyitottuk vér- és vizeletvizsgáló laborunkat, mely fejlesztéseinknek köszönhetően, ma már több mint 400 különböző laborvizsgálatot és laborszűrést kínál. Mi olyan speciális vérvételi vizsgálatokat is biztosítunk, melyek az állami egészségügyben nem elérhetőek. Nálunk nincs sorban állás és várakozás. Kulturált környezetben, kedves és figyelmes asszisztenciával, várjuk, Kedves Vendégeinket!
 • 2013. őszEsztétika

  Megnyitottuk Esztétikai részlegünket, ahol: Férfi és Női kozmetika, Bőrgyógyászat, Plasztikai sebészet, Érsebészet, valamint különböző orvosi-, gyógy- és terápiás masszázsokkal várjuk Önt.
 • 2014. nyárEsztétika

  Új helyiséggel bővült kozmetikai részlegünk, így már két kezelőben várjuk a szépülni, fiatalodni vágyó Vendégeinket.
 • 2015. februárOrvos-esztétékai Lézeres beavatkozások

  Orvos-esztétikai, Urológiai, Fül-orr-gégészeti, Érsebészeti, Plasztikai sebészeti Lézeres beavatkozásokat kínálunk, a világon egyedülálló és piacvezető Fotona lézer segítségével.
 • 2015. áprilisAmbuláns műtétek

  Átadtuk Ambuláns műtétek elvégzésére is alkalmas Kiemelt kezelőnket. Műtéteink listájáról tájékozódjon honlapunkon, illetve telefonon.
 • 2015-tőlÚjdonságaink

  Gyermekegészségügyi Központ 15 szakterülettel, Horkolás Központ 4 különböző módszerrel, Inkontinencia Központ, Nemzetközi Oltóközpont, Nyiroködema Központ
 • 2016-tőlSzűrőközpont

  2016-tól már mint Erzsébet Fürdő Gyógyászati és Szűrőközpont működünk.

Fogadjuk Önt

Intézményünk kész arra, hogy fogadja Önt legyen akár gyermek, felnőtt, időskorú, biztosítással nem rendelkező, esetleg külföldi állampolgár. Neves és tapasztalt orvosokkal, gyógyítókkal dolgozunk. Az eszköz parkunk kiváló és új eszközökből áll. A fejlesztés folyamatos. Igyekszünk az elérhető új technológiákat beépíteni a napi gyógyításba.

Előadótermeinkben rendszeres előadásokat tartunk, több tanfolyam és állandó klub helyszíne vagyunk. Ha programjainkról bővebb tájékoztatást szeretne kérni, iratkozzon fel hírlevelünkre.

Keressen minket a Facebook-on!
Köszönjük, hogy megtisztelt figyelmével.
További jó egészséget kívánunk,
az Erzsébet Fürdő csapata.