Szülészet-Nőgyógyászati Ultrahang Diagnosztika

Szülészet-Nőgyógyászati Ultrahang Diagnosztika

A Szülészeti és Nőgyógyászati ultrahang vizsgálatokat telefonos előjegyzés alapján az igényeknek megfelelően, várakozási idő nélkül, az intimitás betartása mellett.

Ártáblázat

MegnevezésVizsgálati árak/Ft
12 hetes ultrahang13.500 Ft
16 hetes ultrahang13.500 Ft
18 hetes genetikai ultrahang (Dr. Szalmás)13.500 Ft
24 hetes genetikai ultrahang (Dr. Szalmás)13.500 Ft
32 hetes genetikai ultrahang (Dr. Szalmás)13.500 Ft
Terhességi ultrahang (hasi ultrahang)11.500 Ft
Terhességi ultrahang (transvaginális ultrahang) 13. hétig11.500 Ft
Kontroll ultrahang7.000 Ft
Hiteles lelet másolat2.000 Ft
Gyermeknőgyógyász szakvizsgával rendelkező orvosunk nagyfokú empátiával fordul a gyermek és fiatalkorú páciensei felé. Nőgyógyászati feladatai közé tartozik, a felmerülő nőgyógyászati betegségek komplex kezelése, szűrővizsgálatok elvégzése, a menstruációs ciklus kialakulása körüli problémák orvoslása, illetve a serdülőkori nemkívánatos terhességek és a szexuális úton terjedő betegségek elleni küzdelem is. Gyakori panasz a fiatalkori vérzészavarok diagnosztizálása, nálunk magas színvonalú hormonvizsgálatok palettái segítenek a kórképek tisztázásában.
A női nemi szervek elhelyezkedéséből adódik, hogy nem csak hasi, hanem legtöbbször a hüvelyen át végzett ultrahang is kivitelezhető. A hüvelyen át végzett nőgyógyászati ultrahang sokkal részletgazdagabb képet ad, ezáltal pontosabb diagnózishoz vezet. Fontos megjegyezni, hogy szüzeknél ez a típusú vizsgálat nem kivitelezhető, helyette a hasi ultrahangot kell előnyben részesíteni.
Ultrahanggal vizsgálható a méh, a petefészkek, a petevezetékek, a húgyhólyag, a hasüreg legmélyebb területe, a belek egy része és a vesék is. Így lehetőség van számos nőgyógyászati betegség kizárására illetve megerősítésére. Többek között peteérés, mióma, méhtest polip, petefészek ciszta, petefészek daganat illetve bizonyos gyulladásos betegségek mellett akár a terhesség korai megállapítására is mód van
Kérdése van?

Keresse ügyfélszolgálati asszisztenseinket!