Mohácsi Gábor

ügyvezető igazgató/tulajdonosSok évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennem ennek a Gyógyító Központnak a létrehozása, bár akkor még magam sem gondoltam, hogy ilyen széles szolgáltatási palettával, neves szakember gárdával és nyugati színvonallal rendelkező Egészségügyi Intézményt sikerül felépítenem.Sok munka áll mögöttünk.
Az egészségügyi rendszerünk összeállítása és üzemeltetése nagy szakértelmet és odafigyelést kíván. Jelenleg a szolgáltatások összetettsége, műszerezettség és színvonal tekintetében, egyedülállóak vagyunk Magyarországon.
Szerencsésnek mondhatom magam, hisz remek emberek alkotják csapatunkat, melynek minden tagja szívvel-lélekkel azon dolgozik, hogy Önök elégedetten, és ami a legfontosabb, gyógyultan távozhassanak. Hívő keresztény emberként hálás vagyok az Úrnak, a sok áldásért és a támogatásáért.
Remélem hamarosan Ön is ellátogat hozzánk!
Hiszem, hogy hittel és szeretettel mindent elérhetünk.

Dr. Máté Zsolt

Orvosigazgató2011-ben, amikor Urológusként elkezdtem rendelésemet az Erzsébet Fürdő Gyógyászati Központban, az első orvosok között voltam.
Az azóta eltelt évek alatt én, és mindannyian a Gyógyászat munkatársai közül azon dolgoztunk, hogy nyugodt, szép körülmények között, szakmailag és emberileg is maximális ellátást biztosítsunk a hozzánk fordulóknak. Az eltelt évek alatt Gyógyászatunk folyamatosan bővült, és immár csaknem teljes szakorvosi palettával, több mint 63 orvossal állunk vendégeink rendelkezésére. A fejlődés nem áll meg.
Ezentúl ambuláns műtéteket is végzünk, és rendelkezésünkre áll egy magas színvonalú, Európában számos országban jelenlévő, egyedülálló Fotona orvosi lézer készülék, mellyel számos, máshol nem elérhető műtétre is lehetőségünk van.
Eddig Urológus Főorvosként dolgoztam az Önök megelégedettségéért és egészségéért, de ettől az évtől, már, mint Orvos Igazgató szeretném megteremteni a maximális szakmai feltételeket és hátteret orvosaink munkájához.
Várjuk Önöket rendeléseinken, és remélem, hamarosan Vendégeink között üdvözölhetjük.
Az urológiai sebészet tejes palettáját művelem, és folyamatosan fejlesztem.

Mohácsi Zsanett

PR, marketing és reklám tervezőÉletem több mint 6 éve, döntően a fejlődésről szól.
Számos képzés, iskola és személyes tapasztalat, melyet az egészséges táplálkozás, a természetgyógyászat valamint a személyes fejlődésem segítségével szereztem, nagy biztonságot és hátteret ad a munkám során. A menedzsment lett az én igazi utam, a tanulmányaim és tapasztalataim, pedig determináltak arra, hogy a megszerzett tudásommal ezt, az egészségügy területén kamatoztassam.
Hálás vagyok Istennek, hogy ezt, egy nagyszerű csapat tagjaként tehetem, méltó helyén, a gyógyításnak, az Erzsébet Fürdő Gyógyászati Központban.
Boldog, szabad életet kívánok mindenkinek

Máté Veronika

Vezető asszisztens


2013.-ban kaptam vezető asszisztensi megbízást. Azóta elsősorban szervezési, adminisztrációs és vezetői feladatokat látok el. Ez idő alatt 2014.-ben az Erzsébet Fürdő Gyógyászati Központ megkapta a legmagasabb ISO tanúsítványt, amit azóta sikeresen megújítottunk. E feladatok mellett a laborvizsgálatok lebonyolításában is részt veszek. Elsődleges célomnak tekintem, hogy a betegellátásban résztvevő asszisztensekkel a lehető legszorosabb kapcsolatot ápoljam, munkájukat szervezzem, irányítsam, és segítségükkel a Gyógyászati Központ működését a lehető legmagasabb szintre emeljem.

“Az egészség a korona az ember fején, de csak a beteg láthatja meg azt.” (egyiptomi közmondás)

Titkárság

Ákos Enikő

Ügyvezető Személyi asszisztens


Leidgeb Melinda

Személyi asszisztens


Somogyi Józsefné

Főkönyvelő


Lénárt Józsefné

Pénzügyi ügyintéző


Sipos Irén

Pénzügyi ügyintéző


Szakolczainé T. Éva

Munkaügyi ügyintéző


Madai Martina

Pénzügyi ügyintéző


Tóth Szabolcs

Ügyintéző


Baranczó Ádám

Ügyintéző asszisztens