Problémák és szolgáltatások

Arc

A homlokon vízszintesen kialakult barázdák melyek az arc mimikájának és lelki beállítódottságunknak köszönhetőek.
Kezeléseink: BOTOX, Derma roller, Lézeres mélyhámlasztás, Lézeres Rejuvenáció, Mezoterápia, Ráncfeltöltés
​Az ún. "mérges tekintet" mely​ kialakulása a májzóna vonalában nagymértékben függ az életmódunktól valamint a lelki állapotunktól. Viszonylag fiatalon is megjelenhet, a jellemzően egy vagy két függőleges vonal a szemöldökök közötti területen.
Kezeléseink: BOTOX, Derma roller,Injekciós kezelés-Ráncfeltöltés, Lézeres mélyhámlasztás, Lézeres Rejuvenáció, Mezoterápia
A szem körül kialakult periorbitális ráncok, melyek idővel a szem sarkában jelentkeznek, az arc mimikája, a túlzott napozás, a kevés folyadék, és a bőr öregedése következtében. Kezeléseink képesek gyorsan helyreállítani a bőr textúráját, hidratálni és csökkenteni a szarkalábakat, visszaadva a bőr tónusát.
Kezeléseink: BOTOX, Derma roller, Injekciós kezelés-Ráncfeltöltés, Lézeres mélyhámlasztás, Lézeres Rejuvenáció, Mezoterápia
Komoly esztétikai problémát jelent főleg hölgyek körében az orr környékén kialakult értágulatok /rosacea/ eltüntetése. A probléma teljes mértékben orvosolható erre speciálisan kifejlesztett lézer segítségével, műtéti beavatkozás nélkül.
Kezeléseink: Lézeres ​Érkezelés
Nazolabiális redőknek is hívják az orr két oldalától a száj sarkáig futó függőleges ráncokat. Kezeléseinkkel feltöltjük és vissza hidratáljuk a bőrt mely újból rugalmassá és tónusossá válik.
Kezeléseink: Derma roller, Injekciós kezelés-Ráncfeltöltés, Lézeres mélyhámlasztás, Lézeres Rejuvenáció, Mezoterápia
Garantált ​választás a Sütőtökös mély-hidratáló arckezelő kúránk speciális lifting arcmasszázzsal. A kezelés intenzív ultra-hidratáló hatását a gondosan kiválasztott aktív hatóanyagok biztosítják. A kezelés 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz!
​Nevető ráncoknak is nevezzük a száj sarkában keletkező és egészen az állig húzódó függőleges ráncokat, melyek szomorú vagy dühös arckifejezést kölcsönöznek tulajdonosuknak.
Kezeléseink: Derma roller, Injekciós kezelés-Ráncfeltöltés, Lézeres mélyhámlasztás, Lézeres Rejuvenáció, Mezoterápia
A kor előrehaladtával az ajkak is veszítenek teltségükből. A száj formája elkeskenyedik és szigorúvá válhat. A telt ajak a fiatalság és egészség szimbóluma, mellyel éveket letagadhat.
Kezeléseink: Kozmetikai szájfeltöltés /injekció mentes/, Hyaluronos szájfeltöltés, Saját zsírral történő szájfeltöltés, Mezoterápia
​A kor előre haladtával csökken a hyaluron és kollagén szint a bőrben. Az életmód, a folyadék fogyasztás és a lelki állapotunk is nagyban befolyásolja bőrünk minőségét. Az orvosi lézerek segítségével már műtéti beavatkozás nélkül vehetjük fel a harcot az öregedés ellen.
Kezeléseink: ​Derma roller, Lézeres mélyhámlasztás, Lézeres Rejuvenáció, Mezoterápia
​Kezeléseinkkel a száj körül kialakult függőleges apró ráncok tökéletesen eltüntethetők, a száj és környéke élettel telivé válik.​
Kezeléseink: Derma roller, Injekciós kezelés-Ráncfeltöltés, Lézeres mélyhámlasztás, Lézeres Rejuvenáció, Mezoterápia​
​A kor előrehaladtával valamint a máj és a hormon rendszer egyes megbetegedési esetén különböző pigmentációs problémák alakulhatnak ki az arcon. Az ilyen jellegű esztétikai problémák műtét nélküli eltávolítási lehetőségei a következők.
Kezeléseink: Derma roller, Lézeres mélyhámlasztás, Lézeres Rejuvenáció

Bőr

Idősebb korban gyakran találkozunk a tévesen "borvirágnak" nevezett orr környékén vagy az arcon előforduló értágulatokkal. A speciális KTP, illetve Neodimium-Yag lézerrekkel szinte minden típusú értágulatot eredményesen lehet kezelni. A piros és a lilás színben előtűnő értágulatok megszüntetésére egyaránt alkalmasak.
Az arcon látható hajszálerek eltüntetésére photorejuvenációs eljárás is alkalmazható. Nagy előnye, hogy egyszerre többféle bőrelváltozást is megszüntet. Már néhány kezelés után a bőr láthatóan fiatalabb lesz, a hajszálerek, pigmentfoltok eltűnnek, a bőr alatti kötőszövetek rosthálózata stimulálódik, csökken a finom ráncok mélysége.
Kezelés: Lézeres hajszálér kezelés
Képzeljen el egy gondtalan, bársonyosan sima életet! Dobja el a borotvát, felejtse el a gyantát! A lézeres szőrtelenítés gyorsan, egyszerűen és véglegesen állítja le a szőrtüszők működését. Az eljárás sikerének záloga a speciálisan erre kifejlesztett lézertechnológia és a szakértő, tapasztalt kezek. Az Alexandrite készülék a tudomány mai állása szerint a szőrtelenítésre legalkalmasabb lézertechnológia.
Kezelés: Lézeres végleges szőreltávolítás
A hegek, mélyedések egyenetlenné teszik a bőr felszínét és ezzel esztétikai szépséghibát okoznak. Ennek a zavaró problémának a megszüntetésére sokféle megoldást ajánl a szépségipar, de teljesen és tartósan csak lézerrel tudjuk a különböző nagyságú és mélységű hegeket elsimítani.
Kezelés: Dermaroller, Lézeres hegkezelés
Kiment a divatból... Nem illik az új életvitelhez... Már nem áll jól...
Sok-sok indok áll az egykor annyira áhított, ám mára már terhessé vált tetoválás eltüntetésének igénye mögött. Szerencsére a mai technika lehetővé teszi, hogy a speciálisan erre a célra kifejleszetett Q-kapcsolt Nd:YAG lézerkészülékkel ezt megtehessük.
Kezelés: Lézeres tetoválás eltávolítás
A kor előrehaladtával valamint a máj és a hormon rendszer egyes megbetegedési esetén különböző pigmentációs problémák alakulhatnak ki az arcon, nyakon, kézfejen, mellkason valamint a test egyéb területein. Az ilyen jellegű esztétikai problémák jelentős része végleg eltüntethető orvosi lézer segítségével.
Kezelés: Gyémántfejes mikrodermabrázió, Lézeres pigmentfolt kezelés
Ne takargassa, kezeltesse! Legyen bársonyosan hibátlan! A jóindulatú bőrelváltozások - fibrómák, éranyajegyek – maradéktalanul eltávolíthatók a lézer segítségével.
Kezelés: Kauteres és lézeres kezelés
Többé nem okozhatnak problémát a benőtt szőrszálak és begyulladt szőrtüszők. Képzeljen el egy gondtalan, bársonyosan sima életet! Dobja el a borotvát, felejtse el a gyantát! A lézeres szőrtelenítés gyorsan, egyszerűen és véglegesen állítja le a szőrtüszők működését. Az eljárás sikerének záloga a speciálisan erre kifejlesztett lézertechnológia és a szakértő, tapasztalt kezek. Az Alexandrite készülék a tudomány mai állása szerint a szőrtelenítésre legalkalmasabb lézertechnológia.
Kezelés: Lézeres végleges szőreltávolítás
A bőr hajszálereinek kitágulása már fiatal korban is jelentkezhet, többnyire öröklött vagy hormonális okai vannak. Szülés után gyakori a lábon, combon hálószerűen elhelyezkedő hajszálértágulat és az apró visszerek, melyek lézerrel tökéletesen eltüntethetők. A lézeres kezelés jól kombinálható az ismert sclerotizálásos módszerrel is. A vékony, apróbb értágulatok esetében a lézer, az erőteljesebb rajzolatú, vastagabb visszerek esetekben a sclerotizálás az eredményes eljárás.
Kezelés: Sebészeti úton történő ambuláns műtét, lézeres visszérkezelés

Test

A hajhullás napjaink leggyakoribb bőrbetegségei közé tartozik. Lehet foltos és totális, hormonális eredetű vagy góc által okozott, de befolyásolja a haj vesztését vitamin- vagy ásványianyaghiány, a stressz és a környezetszennyeződés (füstök, gázok, nehézfémek, sugárzó anyagok) miatti vagy toxikus anyagok (gyógyszerek, citosztatikumok) által okozott hajhagyma károsodás is.
Kezelés: Mezopisztolyos hatóanyag feltöltés
A jellegzetes horkoló hang akkor keletkezik, amikor a szükséges levegőmennyiséget valamilyen légúti akadály miatt nagyobb sebességgel kell belélegezni. Ilyenkor a lágy szövetek – vagyis a nyelv, a felső garat, a lágy szájpadlás és a nyelvcsap – berezonálnak.
Kezelés: Lézeres lágy szájpad kezelés, Kauteres- Rádiófrekvenciával elvégzett lágy szájpad kisebbítés
Az erős szőr növekedése elsősorban higiéniai és esztétikai okok miatt lehet kellemetlen. Az állandó szőrtelenítés nem csak időigényes de ha szakemberre bízzuk, jelentős költséggel is jár.
Kezelés: Lézeres végleges szőrtelenítés
Nagy mennyiségű izzadság termelődését jelenti, ami vagy az egész bőrfelületet érintheti, vagy csak a tenyérre, talpra, hónalja vagy a lágyékra korlátozódik, anélkül, hogy a fiziológiai, tehát a normál szabályozó mechanizmusok működésbe lépnének.
Kezelés: Botox
Terhesség vagy nagyfokú súlyvesztés következtében a bőr elvesztheti rugalmasságát. A bőr bizonyos helyeken, has, comb, kar megereszkedhet, kitágulhat. Ez esztétikailag sem egy szép látvány, nem beszélve, az ezzel járó önbizalom vesztésről és kezdeti depresszióról.
Kezelés: Aromaterápiás karcsúsító és testtekercselés, Bőrfiatalítás, ránctalanítás(non ablatív face peeling), 4D face lifting.
A vizelet inkontinencia egy gyakori és nagyon kellemetlen probléma. Az inkontinencia mértéke lehet egészen enyhe, amikor például nevetés vagy tüsszentés esetén egy-két csepp vizelet távozik, de lehet egészen súlyos is, amikor olyan hirtelen, kiszámíthatatlanul jelentkezik sürgető vizeletürítési kényszer, hogy nincs már idő eljutni a mosdóba.
A vizelet inkontinencia bármely életkorban kialakulhat, a kor előrehaladtával azonban a gyakorisága nő: minden ötödik fiatal felnőtt beszámol vizelettartási problémákról, míg idősebb korban már minden harmadik embernél jelentkeznek az inkontinencia tünetei. A nőknél a legtöbb korcsoportban gyakoribb az előfordulása, mint a férfiaknál.
Kezelés: Lézerrel történő inkontinencia kezelés.
Szülések után a hüvely maradandóan kitágulhat. Ezeknek a nőknek és partnereiknek a szexuális együttlét nem okoz örömet. Ha a hüvely elülső és hátsó fala is meggyengül, további vizelettartási problémákat is okozhat.
Kezelés: Lézerrel történő hüvelyszűkítés
A striák a feszülés irányára merőleges lila vagy vörös csíkok, amelyek később gyöngyházas fehér színűvé fakulnak. A csíkok jellemzően nagy hízás és fogyás után jelentkeznek, esetleg éppen ezért terhesség következtében, vagy ha valaki túl intenzíven folytatja a testépítést.
Kezelés: Lézeres kezelés
A gomba kialakulásának két legfőbb oka, ha valamilyen nyirkos közegben mezítláb járunk, vagy ha más fertőzöttel érintkezünk. A fertőzés legkönnyebben edzőteremben, zuhanykabinokban és uszodákban alakulhat ki és terjed. A körömgomba átterjedhet egyik körömről a másik körömre vagy akár egy másik testrészre is. Akik intenzíven sportolnak, vagy szűk cipőkben, harisnyákban járnak, nagy az esélyük a gomba kialakulására.
Kezelés: Lézeres kezelés