Natúr kozmetikumok

Organique

Az ORGANIQUE SPA ACADEMIE egy teljesen új professzionális kozmetikai koncepciót dolgozott ki, ami a természetes alapanyagok választásán és a természet tiszteletén alapul. Ez a vonal a világ különböző kultúráinak ősi tradícióit ötvözi a különleges masszázs rituáléiban. Törekvéseink egyesülnek az állandó küldetéstudattal, hogy a kozmetikumaink a lehető leghatékonyabbak és legtermészetesebbek legyenek. Ezt az ECOCERT minősítésű növényi hatóanyagok és sokéves szakmai tapasztalatok, kreativitás teszik lehetővé. Az ORGANIQUE által kínált professzionális rituálék élménnyé varázsolják az arc- és testkezeléseket. A kiváló minőségű kozmetikumok, különleges, egyedi masszázsterápiák, valamint az otthoni bőrápoló készítmények széles, izgalmas palettája új teret nyit az exkluzív arcápolás és alakformálás felé.

Termékcsaládok

 • BASIC LINE
 • BATH THERAPY
 • BLOOM ESSENCE
 • ETERNAL GOLD
 • NATURALS
 • POUR HOMME
 • PUMPKIN LINE
 • PURE NATURE
 • SPA & WELLNESS
 • SZAPPANOK

Anti Allergén

Termékcsaládok

 • AA AGE TECHNOLOGY
 • AA HELP ATOPIC SKIN
 • AA DILATED CAPILLARIES
 • AA ECO
 • AA PRESTIGE
 • AA MAKE UP
 • AA MEN POWER
A több, mint 30 éves múltra visszatekintő OCEANIC gyógyszer-kozmetikai laboratórium és gyár az érzékeny és az allergiára hajlamos bőrűek számára, saját fejlesztésű „AA”, Anti-Allergén márkájú arc- és testápolási termékeket állít elő.
Az AA készítmények minősített, allergénektől és irritáló vegyületektől mentes gyógyszeripari alapanyagokból készülnek. Bőrgyógyászok, gyógyszerészek, bio-technológusok és vegyészek magasan kvalifikált csapata több,mint 800 különböző terméket hozott már létre. A gyártás ellenőrzött és hitelesített GMP (Good Manufacturing Practice) gyógyszergyártási szabványainak felel meg, mely garantálja a legjobb minőségű gyártási folyamatot. A cég küldetése, hogy segítsen az érzékeny, allergiára hajlamos bőrű embereken azáltal, hogy biztonságos és hatékony termékeket gyárt, amelyek lehetővé teszik a gondtalan élet élvezetét.

Dr. Hauschka

A termékek 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek
Nem tartalmaznak semmiféle kémiai szintetikus alapanyagot
Olyan alapanyagokat használnak fel, amelyek miatt nem kínoznak és ölnek meg állatokat.
A termékek előállítása biodinamikus ritmusok alapján történik.

Termékcsaládok

 • Arcápolás
 • Testápolás
 • Regenerálás
 • Med
 • Dekorkozmetikum
 • Med
 • Hajápolás

Botanifique

Megérkezett a Magyarországon is újdonságnak számító kozmetikai család, és java része máris rendelhető. A címben rejlő „csoda” nem túlzás, amit a termékek márkaneve is hirdet. Botanic: növénykert, füvészkert, magnifique: csodálatra méltó – így keletkezett a Botanifique. Természetes alapanyagokból, teljes palettával!

Egyediség
S hogy mi adja a termékcsalád egyediségét? Három különleges dolog együttállása:
 • mindenekelőtt a nagyszámú fűszernövény és gyógynövény kivonatok kombinációja (botanika, felsőfokon…),
 • a 21. századi tudományos szabadalmak, amikkel a gyártó rendelkezik,
 • az ősi, indián gyógyító kezelések és a mai innovatív technológiák keverése.


Felsőfokú bőrápolás
Ezért (is) mondhatjuk minderre, hogy az otthoni bőrápolás felsőfoka! Piaci értelemben pedig a készítmények, hiánypótlóak, egyediek, valóban presztízs termékek. Mi több: gyönyörű, ízléses csomagolásban!

Magasabb szint: Spagyrika
Érdemes megismerkedni ezzel a kifejezéssel, mert ez a szemléletmód új színt hoz az eddig is a naturális gondolkodás alapján működő hálózatba. A Spagyrika a természet, gyógyító erőit használja az ember szolgálatában: a növények, ásványok, természeti alkotók „lelkét”, ősesszenciáját megtartó eljárásokkal – elválasztva őket a nyers és gyógyszerként nem hasznosítható alapösszetevőktől. Mondhatni: felerősíti, gyógyhatású formába alakítja azokat, gyógyító célzattal.
Jól járunk vele
Ha mindez tudományosan hangzott, nézzük egyszerűbben. Adott egy káros hatóanyagoktól mentes, naturális összetevőkből álló termékcsalád, melyet az ár-érték aránya is egyedivé tesz. Azaz: a kiszerelése-mennyisége, a minősége, forint/milliliterben meghatározva. Jól járunk vele a bőrünket és pénztárcánkat illetően is!

Mire jó? S hogyan működik? 3-4 lépéses kezeléseket ajánl célzott problémákra sok-sok gyógynövényének hatásaival. Ráadásul széles spektrumon, így nemtől és bőrtípustól függetlenül mindenki megtalálhatja benne a neki valót. Több, mint harminc termékből, a következő csoportokból választhat:
 • Mindennapi arc- és testápolás (Everyday Basic Collection)
 • Regeneráló, bőrkép-javító kollekció (Hydrapower Premium Collection)
 • Bőrtisztító kollekció (Claribio Acne Collection)
 • A világos, ragyogó bőrért (Highlight Brightening Collection)
 • Az ápolt férfiak termékcsaládja (Himbal Men’s Collection)
Csodás összetevők S hogy mi minden van benne? Végtelenül hosszú a lista, inkább csak egy kis ízelítő következik. Olvasni is gyönyörűség, képzeljük csak el, milyen jót tesz mindez a bőrünknek… Levendula, zsálya, rozmaring, körömvirág, csipkebogyó, kamilla, jojoba, mandula, szezám, argán és borágó olajok, bazsalikom, menta, gyömbér, citromfű, szőlőmag, hibiszkusz, fahéj, gránátalma, méhviasz és sok-sok vitamin…

Botanifique: szépséged a füvészkert titkaitól!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kozmetikus kollégáink szívesen segítenek az Ön bőrtípusának megfelelő termékek kiválasztásában.

Matis

1936-ban hozták létre az első Matis laboratóriumot Franciaországban. Ennek már 79 éve! Ez már valami, ennyi ideje a piacon lenni. Az 50-es években kezdtek el professzionális termékeket gyártani, amelyet a gyógyászat alapján fejlesztettek tovább. Ekkor jelentek meg az első napozó termékek. A 80-as évekre a Matis már ismert és elismert márka lett, azóta töretlenül fejlődik.

Ma a laboratórium 17 saját kutatóval dolgozik, 8000 nm-en Párizs mellett. A több mint 500 nyersanyag szigorú ellenőrzés alatt áll, melyek nagy része különleges hatóanyagok csoportjába tartozik. Az innovatív és kreatív központ saját fejlesztésekkel áll elő, számos komplexet hoztak létre speciális bőrállapotok kezelésére. A vitaminok is komplexet alkotva, egymást erősítve fejtik ki legjobban hatásukat. Ugyanígy ezek a hatóanyag komplexek is egymást erősítő, szinergikus hatással rendelkezve táplálják, védik a bőröd. Ne add alább, nem mindegy, hogy mit kensz a bőrödre! Az olcsó kategóriájú krémek vagy silány minőségű alapanyagokból készülnek, vagy egyenesen káros összetevőkkel rendelkeznek. Sokszor allergizálnak, észre sem veszed, évek alatt károsítják a bőröd.

Az elkészült Matis krémeknek rendkívüli Minőségi előírásoknak kell megfelelniük. Állandó bakterológiai teszteknek vetik alá őket és más egyéb speciális tesztek minőségi & tolerancia, gyógyászati ellenőrzéseken kell átmenniük a krémeknek. A raktárukban minden gyártási folyamatból elraktároznak mintát, hogy vissza tudják keresni, ha bármilyen hiba merülne fel.

A Matis Világszerte 70 országban van jelen 7500 speciális Matis szalonnal. 12 termék sorozata , 109 terméke van a Matis krémeknek. Ez a szám bizonyítja azt, hogy nem csupán egy a polcról leemelt krémet adunk neked, hanem komoly szaktudással mérlegeljük, hogy mi a legjobb Neked. Úgy állítjuk össze a kezelésed és a krémjeid, szigorú szakmai protokollok betartásával, hogy valóban bőröd szépülését , egészségét szolgálják, nem csupán optikai tuning lesz, úgymond: „kentem valamit a bőrömre, ez is letudva” nem, ez nem erről szól.

Ezek az adatok magukért beszélnek.

Egy páratlan minőségű kozmetikum. Egy életre szóló vonzalom. A MATIS tégelyek nem csak a gondosan összeállított hatóanyagokat tartalmazzák, hanem magát a művészetet... Izgalmas felfedezést, melyben az illatok, a textúrák, az érzékek kalauzolnak minket. A biotechnológia és a természettudományok, a több, mint 70 éves tapasztalat és a minden tudására való szomjazás adják a lehetőséget arra, hogy kezünkbe vehessük a MATIS termékeit. És ezek révén válik lehetővé, hogy a termékek igazat mondjanak... hogy csak azt ígérjék, amit teljesíteni tudnak. Legyen az tradícionális készítmény, vagy napjaink high-tech terméke, a MATIS a szépséget, a harmóniát, a biztonságot nyújtja. ... mert minden nő különleges!