BioMűhely

Szeretettel várjuk minden Kedves régi és új vásárlónkat az Erzsébet Fürdő Gyógyászati Központban található, BioMűhely Biobolt Üzletünkbe. Meleg környezetben, folyamatosan megújuló és bővülő áruválasztékkal állunk rendelkezésükre.
Nézzen be hozzánk, s vásároljon, nézelődjön kedvére.

Táplálék kiegészítők (G&G termékek), Reform élelmiszerek, Lúgosító termékek, Gyógy,élvezeti és virágzó teák, Natúr kozmetikumok, Gluténmentes élelmiszerek /Paleo/, Laktózmentes élelmiszerek, Candida diéta, Diétás élelmiszerek, Természetes Cukorhelyettesítők, Kalória és cukormentes édességek, Kalóra és cukormentes üdítők, Lekvárok, pástétomok, húsmentes felvágottak, fűszerek, lisztkülönlegességek Könyvek, Cd-k, Keresztény könyvek, hangos könyvekés még sok egyéb termék áll a rendelkezésükre.

Keresse Bioboltunkban Ingyenes Talpvizsgálatunkat, illetve Ingyenes Vitaminhiány tesztünket.

Részleteket itt olvashat: https://www.erzsebetfurdo.hu/ingyenes-vitaminhiany-teszt/
https://www.erzsebetfurdo.hu/ingyenes-szamitogepes-talpvizsgalat/

Válassza natúr kozmetikumainkat.

A BIOLA a legmodernebb bőrgyógyászati, gyógynövény ismereti tudományos eredményeket és a népgyógyászati ismereteket ötvözve fejlesztette ki natúr, bio és biodinamikus termékeit.

 • A fürdőkészítmények S.L.S mentesek.
 • Természetes színanyagot tartalmaz minden termék.
 • Természetes illóolajok kis mennyiségével vagy azokból készült parfümmel diszkréten illatosítottak a termékek.
 • A biokozmetikumokban megengedett konzerváló anyagokat tartalmaz a megfelelő mikrobiológiai állapot érdekében.
 • Nem tartalmaz konzerválásra parabeneket és izotialozin származékokat.
 • Növényi eredetű glicerint használnak hidratáló összetevőként, pl.:nem alkalmaznakprobilén-glikolt, butilén-glikolt.
 • Nem alkalmaznak szintetikus petrolkémiai/ásványolaj-ipari anyagokat, pl.:paraffinolaj.
 • Nem alkalmaznak szintetikus fényvédő anyagokat!
 • Nem alkalmaznak aluminiumsókat.
 • Nem használnak BHT és BHA-t a termékek előállításához.
 • Dr. Hauschka kozmetika


  A DR. HAUSCHKA kozmetika 1967-ben jelent meg a piacon "Elisabeth Sigmund gyógyító kozmetikája" néven. A "gyógyító" fogalom utal arra a helyre, ahol ez a kozmetika megszületett: a WALA gyógyszergyártó cégre, melyet 1950-ben alapítottak Németországban, Eckwäldenben. Ma a kozmetikumok a céget alapító DR. RUDOLF HAUSCHKA nevét viselik.

  A kozmetikumok nem azért kapták a "gyógyító" jelzőt, mintha a bőr betegségeit akarták volna velük gyógyítani. A cél az volt, hogy az egyoldalúságokat mutató - száraz, tisztátalan, zsíros, érzékeny vagy túl korán öregedő - bőrt a készítményekkel ismét harmonizálják, működését normalizálják, és ezt az állapotot fönn is tartsák.

  A receptúrákat kidolgozó orvosok, gyógyszerészek és a kozmetológus Elisabeth Sigmund számára nyilvánvaló volt, hogy a bőr mint szerv milyen fontos közvetítő szerepet játszik az ember organizmusában. Már akkor felismerték, hogy a jövőben milyen abnormális külső és belső igénybevételnek lesz kitéve az ember bőre. Gondoljunk a levegő és a vizek fokozódó elszennyeződésére, az ózonpajzs tönkretétele következtében egyre agresszívebbé váló napfényre, a denaturált élelmiszerekre. Ehhez jönnek még az állandó nyugtalanság-zaklatottság okozta lelki, idegi terhelések (autóvezetés, rádió, TV, computer, mobil telefon stb.), a foglakozásokkal járó stressz, túlhajtottság.

  Így a DR. HAUSCHKA kozmetika - egyrészt terápiás hatása, másrészt biológiai minősége következtében - ma aktuálisabb, mint valaha.

  A készítmények bőrünket védő, erősítő, megelevenítő, regenerációját segítő hatása minden életkorban nélkülözhetetlen. Nem célja, hogy látszólagos hatásokat érjen el, nem alakít ki függőséget. Minden bőr megtanul lépésről lépésre normális, egészséges bőrré válni.
  Kérdése van?

  Keresse bioboltos munkatársainkat.