Here-visszértágulat műtéte

A herékből elvezető gyűjtővisszerek tágulata akár a nemzőképesség zavarát is előidézheti.

Ártáblázat

MegnevezésVizsgálati árak/Ft
Here-visszértágulat műtéte150.000 Ft
Az elvégzett vizsgálatok, valamint az Ön panaszai alapján kiderült, hogy szükséges egy sebészi beavatkozás elvégzése, amely az Ön gyógyulását segíti.

A beavatkozás rövid leírása:

A páciens a műtét napján éhgyomorra jön. A beavatkozás helyi érzéstelenítésben történik, a műtéti területet és szükség esetén a hímvessző tövében futó idegeket érzéstelenítővel (általában Lidocain) vékony tű segítségével beadva érzéstelenítjük. A páciens a hátán fekszik, érzéstelenítést követően a megfelelő oldali lágyékhajlat ill. a herezacskó bőrére (esetenként csak a herezacskó bőrén harántul) vezetett bőrmetszés segítségével körüljárjuk és előemeljük a herevezetéket. A burkok meghasítása után a tágult vénás törzseket izoláljuk, majd egyenként lekötjük és átvágjuk majd a herevezeték burkát zárva a helyére visszahelyezzük, a sebet rétegesen zárjuk. A műtétet követően több alkalommal kötéscsere ill. sebellenőrzés szükséges, a varratok eltávolításának ideje 6-8 nap. Amennyiben a műtéti viszonyok lehetővé teszik felszívódó a bőrön belül elhelyezkedő varratokat helyezünk be, ilyenkor varratszedés nem szükséges. A teljes sebgyógyulás ideje kb. 2 hét, ezen időszak alatt a fizikai munka kerülendő.

A beavatkozástól várható előny:

A megnagyobbodott herezacskófél okozta húzó fizikai panaszok (húzó jellegű fájdalom, mozgási akadályozottság) ill. esztétikai eltérés megszűnése, az esetlegesen meglévő csökkent nemzőképesség javulása
Kérdése van?

Keresse ügyfélszolgálati asszisztenseinket!