EIS/ES Tech

Az Electro-intersticial scan (EIS) egy olyan korszerű, hatékony vizsgálati eszköz, melylehetővé teszi a szűrővizsgálat teljesen fájdalommentes, gyors elvégzését úgy, hogy azonnalkiértékelhető eredményt ad..

Ártáblázat

MegnevezésVizsgálati árak/Ft
Állapotfelmérés11.000 Ft
Kontrollmérés6.000 Ft

EIS/ES Tech

Közvetlenül a szervezet és a szervek ionkoncentrációit, pH értékeit méri, de ezekből azértékekből, kiszámolható az ásványi anyagok ionjainak, a szabadgyökök és a hormonokszintje is. Az EIS vizsgálat, tájékoztatást ad a vérzsír, a májenzimek, a vércukor, a koleszterinés a neurotranszmitterek (idegi ingerületátvivő anyagok) mennyiségéről is.

Hogyan működik
Az Electro-intersticial scan (EIS) egy olyan korszerű, hatékony vizsgálati eszköz, mely lehetővé teszi a szűrővizsgálat teljesen fájdalommentes, gyors elvégzését úgy, hogy azonnal kiértékelhető eredményt ad.


Közvetlenül a szervezet és a szervek ionkoncentrációit, pH értékeit méri, de ezekből az értékekből, kiszámolható az ásványi anyagok ionjainak, a szabadgyökök és a hormonok szintje is. Az EIS vizsgálat, tájékoztatást ad a vérzsír, a májenzimek, a vércukor, a koleszterin és a neurotranszmitterek (idegi ingerületátvivő anyagok) mennyiségéről is.

A mért adatokat a program egy 0-tól 100-ig terjedő skálán helyezi el, majd egy matematikai eljárással negatív illetve pozitív értékekké alakítja át. Vizsgálat teljesen fájdalommentes, alkalmazható bármilyen terápia után követésére és annak hatékonyságának vagy mellékhatásának az ellenőrzésére. A 0 vagyis normál értékeket úgy határozzák meg, hogy felvették több ezer egészséges ember mérési adatait. A vizsgálatok során bebizonyosodott, hogy minden betegségnek, elváltozásnak különböző, egy- egy patológiára határozottan jellemző mérési diagramja alakul ki, ezért ezen kívül 700-féle betegség jellemző adatait is betáplálták, például II-es típusú cukorbetegekét. Minden betegségcsoportban 2000-3000 pácienst vizsgáltak meg EIS –el ezek lettek a betegség kontroll csoportjai, ezekhez hasonlítja a mért adatokat.
Mit vizsgálunk
A szervezetünkben létrejövő és sokszor lappangó betegségei, azok melyek felelősek aszervek hibás működésére, megbetegedésére, például gyulladások, alul-ill. túlműködésre. Mimagunk is felelősek vagyunk egészségünkért, de vannak olyan külső és belső tényezőkmelyek jelentős szerepet játszanak a keringési, a szív, az érrendszeri betegségekkialakulásánál. Fontos tudnunk, hogy egyensúlyban van-e a hormonális szabályzás /pl.:pajzsmirigy-, mellékvese-működés, inzulin-termelés stb./


Megfelelően működnek-e az egyes szervek, milyen a sav-bázis viszonyuk, gyulladásbanvannak-e, normális-e a bélműködése, rendben van-e a bélflórája.

Fontos, hogy megfigyeljük a teljes szervezet állapotát és felmérjük, mely okok befolyásoljákállapotunkat:
 • megállapítható a májfunkció, vércukor, koleszterin, vérzsír értéke
 • megfelelő-e a táplálkozása, szükség van-e kiegészítő vitaminokra, ásványi anyagokra
 • megfelelő testmozgást választott-e
 • mennyire terheli a stressz a szervezetét
 • hangulatzavarai mögött mi áll
 • milyen az alapanyagcsere
 • milyen a testösszetétel (test zsír-, izomtömeg, víz aránya a szervezetben)
 • milyen a szervezet sav-bázis egyensúlya
 • milyen állapotban van a gerincoszlopa, (csigolya kimozdulás)
 • Kérdése van?

  Keresse ügyfélszolgálati asszisztenseinket!