Rendelhető saját kiadványaink


Az Erzsébet Fürdő mai formájában, elsősorban egy kezdeményezés arra, hogy az emberek egészségtudatosabban és boldogabban éljék az életüket.A gyógyítás nagyon fontos, de a megelőzés még ettől is sokkal fontosabb a számunkra. Ezért sokat dolgozunk azon, hogy tudásunkat átadjuk, hogy minden új kutatás, publikáció és tapasztalat mellyel az Ön egészségét meg tudjuk támogatni, elérhető legyen az Ön számára és hasznára váljon.Szeretnénk minél több emberhez eljuttatni kiadványainkat, melyek hasznos információval szolgálhatnak testünk valódi működéséről, és helyes táplálásáról. A ma embere minőségi éhező, sokat eszünk, mégis kevés tápanyaghoz jutunk. A kiadványainkban leírtak betartása igen látványos változásokat és javulásokat hozhat életük minőségében.S mivel a szellemi fejlődés, a szellemi táplálék áll az első helyen a mi képzeletbeli listánkon, Bioboltunkban számos, minden család könyvespolcáról nélkülözhetetlen keresztény kiadványt kínálunk.Ezek a könyvek pótolhatatlan segítséget nyújtanak életünk számos életterületével kapcsolatosan, legyen szó akár házasságról, gyermeknevelésről, anyagi gondokról vagy betegségekről.Ajánljuk őket szíves figyelmükbe, és kívánjuk, hogy Önök számára is adjanak annyi támogatást mint amennyit mi merítettünk belőlük.

További Jó egészséget kívánunk:
Mohácsi Gábor és Mohácsi Zsanett
Immunrendszer erősítő kisokos

Az Immunrendszer erősítő kisokos című kiadványunkban sok hasznos információt talál az egészséges életmódról. Ez egy olyan füzet, melyet méretéből adódóan bárhová kényelmesen magával vihet, egyszerű és érthető formában segít mindazoknak, akik szeretnének egészség tudatosabban élni. Az Immunrendszer erősítő kisokos című kiadványunkban sok hasznos információt talál az egészséges életmódról.

Immunrendszer erősítő kisokos

Immunrendszer erősítő kisokosAz Immunrendszerről sokat lehet hallani, mégis oly keveset tudunk róla. Ennek a kiadványnak a célja,hogy kicsit közelebb hozzuk Önhöz, bemutassuk ezt a csodálatos rendszert, ami nap, mint nap azért működik, hogy mi egészségesek lehessünk. A füzet nagyon egyszerűen mutatja be azokat a lépéseket is melyek segítségével támogatni tudjuk az Immunrendszerünk működését, külön-külön a felnőttek és a gyermekek oldaláról is leírva. Bízunk benne, hogy hasznos információkat talál benne, és jó szívvel másoknak is ajánlani fogja. További Jó egészséget kívánunk az Erzsébet Fürdő Csapata

„Minden boldogság bátorságból és munkából fakad” /Balzac/

Megvásárolható a recepción, illetve bioboltunkban.

A kiadvány ára: 750 Ft (jelenleg nem kapható)

Kellemes olvasást kívánunk!

Mit egyek- mit ne egyekA füzetben, információkat talál, a különböző tápanyagok fontosságáról, a helyes ételpárosításról, a vízivás fontosságáról, arról, hogy mit fogyasszunk, és mit kerüljünk el. Tartalmazza a szervórát, mely szerveink biológiailag aktív időtartamát mutatja, mely segítségével, megtudjuk, hogy mely napszakban milyen tápanyagokra van szervezetünknek szüksége.Leírja, hogy miért kerüljük a műanyagokban történő melegítést, és felvilágosít sok olyan téves hiedelemmel kapcsolatosan, melyek már oly régen bekerültek a köztudatba, hogy kitörlésük az emberi tudatból, már szinte lehetetlen küldetésnek látszik.

Főleg édesanyáknak ajánljuk, hiszen ők nem csak önmagukért, hanem gyermekeik, és az egész család táplálásáért felelősek.

Megvásárolható a recepción, illetve bioboltunkban.

A kiadvány ára: 790 Ft (jelenleg nem kapható)

Kellemes olvasást kívánunk!

Mit egyek-Mit ne egyek! Kisokos

A Mit egyek-mit ne egyek című kiadványunkban sok hasznos információt nyújtunk az egészséges táplálkozással kapcsolatosan. Ez egy olyan füzet, melyet méretéből adódóan bárhová kényelmesen magával vihet, egyszerű és érthető formában segít mindazoknak, akik szeretnének tudatosabban táplálkozni.

Mit egyek-Mit ne egyek! Kisokos

Lugosító kisokosA betegség az egészség hiánya. Számtalan betegség létezik, a kiváltó ok pedig általában ugyan az, a természetellenes, az életnek nem megfelelő életmód. A természetellenes életmódnak két oka lehet: A TUDATLANSÁG, és A HANYAGSÁG. Az elsőben szeretnénk most segíteni, a másik már csak Önön múlik Jó olvasást kívánunk hozzá az Erzsébet Fürdő Csapata

Megvásárolható a bioboltunkban.

A kiadvány ára: 290 Ft

Kellemes olvasást kívánunk!

Lúgosító kisokos

Az Lúgosító kisokos című kiadványunkban sok hasznos információt talál az egészséges életmódról. Ez egy olyan füzet, melyet méretéből adódóan bárhová kényelmesen magával vihet, egyszerű és érthető formában segít mindazoknak, akik szeretnének egészség tudatosabban élni.

Lúgosító kisokos

Ezüst KolloidAz ezüst kolloid egy olyan elektro‐galvanikus eljárás eredményeképpen jön létre, mely során aszubmikroszkópikus (1.26 Angstrom/0.0001 mikron nagyságú) ezüst részecskéket egy nagyobbdarab 99.999‐es, igen tiszta ezüstből vízben oldanak. A részecskéket szuszpenzióban tartja azatomok enyhe elektromos töltése. Apró részecskék formájában az ezüst könnyebben hatol be aszervezetbe. Az ezüst egy erős, természetes profilaktikus/antibiotikus szer, melyet évezredek ótahasználnak az emberek, anélkül, hogy bármiféle mellékhatása lenne. Az ezüst megbénítja azokat abizonyos enzimeket, melyeket az egysejtű baktériumok, gombák és vírusok oxigén felhasználóanyagcseréjük során használnak. Így azok megfulladnak. Nem ártalmasak viszont az emberienzimekre, sem pedig az emberi szervezet bármely részének vegyi egyensúlyára. Az ezüstfelszívódása nagyon lassú folyamat. Mindenféle korokozó szervezetet hatástalanít hat perc vagymég annál is rövidebb idő alatt. Az ellenálló képességek nem tudnak kifejlődni. A szerveztünk nemszokik hozzá.

Arany kolloidAz emberiség történetében az arany gyógyszerként való használatáról már a Bibliában isolvashattunk. A türelmetlenség és a feszültség enyhítésére adta Mózes a népének.Az ősi egyiptomiak már több mint 5000 évvel ezelőtt fogyasztottak aranyat mentális, testi ésspirituális tisztítás céljából. A középkorban az alkimisták aranyporból kevertek italt ittak, hogyenyhítsék a végtagfájdalmat, amit ma ízületi gyulladásnak nevezünk.Dr. Robert Koch a világhírű német bakteriológus felfedezéséért, - hogy a tbc-t okozóbaktérium arany jelenlétében nem életképes, - Nobel-díjat kapott!

A kiadvány ára: Ingyenes

Kellemes olvasást kívánunk!

Ezüst-Arany kolloid kisokos

Az itt közölt információk régi és mai gyógyszertani és egyéb feljegyzéseken, orvosi kutatásokon, alkalmazásokon alapulnak.

Ezüst-Arany kolloid kisokos