Masszázsok

A masszázs a testre mint egészre hat. Népszerű módja az izomfeszültség, izomgörcsök és -gyulladások a vizesedés, az izommerevség és különféle izomfájdalmak kezelésére.

Hogyan lazítja el a masszázs az izmokat?

Ahogy a terapeuta a kezei vagy speciális eszközök használatával ritmikusan gyúrja, dörzsöli és simítja az izmokat, felpezsdíti a vérkeringést. A véráram szállítja az oxigént és a tápanyagokat, és kulcsszerepet tölt be abban, hogy az izmok ki tudják üríteni a salakanyagokat, például a tejsavat, amely görcsök hatására gyűlhet fel az izmokban, és fájdalmat okoz.

Ha számítógép előtt ül, időnként álljon fel és lazítson

Jellemző példa, hogy valaki túl hosszú ideig ül a számítógép előtt anélkül, hogy szünetet tartana és kinyújtóztatná a nyakát. Az eredmény: merev, fájdalmas nyak. Ha időnként szünetet tart és megdörzsölgeti illetve kinyújtóztatja a nyakát (minimasszázst végez), azzal segíti az izmok felé irányuló keringést.

Mi az a svéd masszázs?

Ez az egyik legnépszerűbb masszázskezelés. Gyakran testápoló krémet vagy olajat használnak a bőr súrlódásának csökkentésére. A masszőr egy adott irányban végzett enyhe simításokat kombinál egy másik irányba gyakorolt erőteljes nyomással, ily módon lazítva az izomakt.

Mi az a Cellulitos masszázs, testtekercseléssel?

A cellulit, a bőr irha rétegében lerakódó salakanyagokat jelenti, amelyek a környezőszövetekből magukhoz vonják a vizet, és egyre nagyobb gömböcskéket alakítanak ki. Afelgyülemlett nedvesség ödémát okoz, és a megduzzadt csomók egymással találkozvafelszakítják a rostok rácsszerkezetét, így a bőr felületét a narancs héját utánzóan egyenetlennéteszi. A cellulitisz kifejezés mást, a laza kötőszövet fájdalmas gyulladását jelenti.
A cellulit masszázs azért hatékony a narancsbőr elleni harcban, mert javítja a vér- ésnyirokkeringést, ami a szövetekben lerakódott salakanyag elszállítását végzi. Igénybevehetjük megelőzésre, vagy szintentartásra is. A cellulit masszázs hatását speciális cellulitelleni olajokkal fokozzák, amelyet általában minden masszőr egyénileg választ ki tapasztalataialapján. Igazi eredményt csak rendszeres cellulit masszázzsal érhetünk el.
Az életmód- változtatás is fontos a cellulit elleni küzdelemben, aki a masszázst kiegészíti méregtelenítőkúrával, vagy sporttal, esetleg tud változtatni az étrendjén, annak garantált a siker.
A cellulit masszázsnak nemcsak esztétikai eredményei vannak, hanem komoly élettanihatása is van a szervezetünkre. A lerakódott salakanyagok eltávolítása hozzájárul a testméregtelenítéséhez, amely erősíti az immunrendszerünket, ellenállóbbá teszi a testet. Ha atestünk nincs leterhelve a nagy mennyiségű toxikus anyagok eltávolításának feladatával,minden másra több energia jut. Ezt érezhetjük egy általános megkönnyebbülésnek, aközérzetünk javulásának. A cellulit kezelése kitartást és erőfeszítést igényel, türelmesnek kelllennünk, mert a valóban látványos eredményhez hónapok kellenek. Ha pedig elértük a kívánteredményt, azt tartsuk is meg. Megreformált életmódunkkal, mozgással, minőségibb étrenddelez nem lesz gond.

Mi az a Lávaköves masszázsok?

A lávaköves masszázs több ezer éves múltra tekint vissza, az amerikai indiánok, az indiaiak,de egyes források szerint még az ősmagyarok sámánjai is használták gyógyításhoz afelmelegített és testre helyezett köveket és ásványokat.
A kezelés speciális masszázstechnikára épül, segíti az energiaáramlást, stresszoldássalpárhuzamosan javítja a közérzetet.
Fokozza a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, enyhíti az álmatlanságot és rendívüljót tesz a bőrnek, mivel a mély meleg masszázs során az olaj a bőr mélyebb rétegeibe jut. Atest ellazulása mellett a szellem is relaxál, a végeredmény pedig fizikai és lelki megújulás,kiegyensúlyozottság.
A merev ízületek és izmok visszanyerik rugalmasságukat, a lélek pedigmeditatív állapotba kerül. Kúraszerű alkalmazása javasolt, de már egy kezelés is érezhetőváltozást eredményez. A masszázs alatt születő energia harmonizáló és tisztító hatású. Ez az egyedi terápia avulkánikus tevékenység alatt keletkező kövekkel rendkívül hatékony. Ennek oka nem csak afelmelegített kövekben keresendő, amely lokális és kiterjedtebb változásokat okoz aszervezetben, de ugyancsak hatással van az energiaközpontokra és a szellemi egyensúlyra is.

A lávakő-masszázs hatásai:

Keringési rendszer:
- Stimulálja a limfatikus keringést-Eltávolítja a méreganyagokat-Segíti a sejtek vízutánpótlását-Gyorsítja a vérkeringést-Tágítja a véredényeketCsont- és izomrendszer:
-Felfrissíti az inakat-Segíti a kötőszövet mozgatását- kollagén és elasztin-Puhítja az adhéziós szövetetIdegrendszer:
-Nyugtatja az idegrendszert, biztosítja az egyensúlyt-Biztosítja az idegsejtek megújulását

A svéd masszázs előnyei

A kezelés segít abban, hogy a véráram kiürítse a tejsavat, húgysavat és egyéb salakanyagokat az izmokból. A masszázzsal a szalagokat és inakat nyújtják, ezáltal növelve rugalmasságukat, az idegeket pedig serkentik és ellazítják, így enyhítve a feszültséget. A fő cél az izmok lazítása.

Kulcs az egészséghez: egészséges sejtek

Ahhoz, hogy az egész test egészséges legyen, alkotóelemei - a sejtek - összességének kell egészségesnek lennie. A szervezet egyes sejtjeinek állapota a bőséges vér- és nyirokellátástól függ, hiszen ezek a testnedvek biztosítják számukra a tápanyagokat és az oxigént, valamint szállítják el belőlük a salak- és a méreganyagokat.

A keringés serkentésének tökéletes módja a masszázs

A fentiek fényében könnyen beláthatjuk, miért is olyan fontos a jó keringés egészségünk szempontjából, és miért lehet a masszázs olyan jótékony hatással az egész testre, már akkor is, ha csupán a keringésre gyakorolt pozitív hatását vesszük figyelembe.

Terápiás masszázsok

Masszázsok árlistája

Terápiás masszázsok
Frissítő masszázs (30 perc)
1 alkalom3.000 Ft
3 alkalom8.100 Ft
5 alkalom13.500 Ft
10 alkalom27.000 Ft
Gyógymasszázs (60 perc)
1 alkalom5.000 Ft
3 alkalom14.500 Ft
5 alkalom23.750 Ft
Hátmasszázs (30 perc)
1 alkalom3.000 Ft
3 alkalom8.100 Ft
5 alkalom13.500 Ft
10 alkalom27.000 Ft
Manager masszázs (15 perc)
1 alkalom1.250 Ft
Csoportos kedvezmény 10 főtől
Cellulitos masszázs, testtekercseléssel (Szőlősi Péter)
1 alkalom 30 perc3.000 Ft
1 alkalom 60 perc6.000 Ft
Lávaköves masszázsok(Szőlősi Péter)
1 alkalom 60 perc5.000 Ft
Kinesio tape ragasztás(Szőlősi Péter)
Alkalmanként /max.2 alkalom/2.000 Ft
Teljes testmasszázs, ízületi kimozgatással(Szőlősi Péter)
1 alkalom 90 perc7.500 Ft
Teljes testmasszázs, köpölyözéssel (Szőlősi Péter)
1 alkalom 90 perc7.500 Ft
Nyirokmasszázs (Szőlősi Péter)
1 alkalom 60 perc5.000 Ft
Sportmasszázs(Szőlősi Péter)
1 alkalom 30 perc2.500 Ft
1 alkalom 60 perc5.000 Ft
Talpmasszázs (30 perc)
1 alkalom2.500 Ft

Mihalik Györgyné (+36 30 319 88 04)

Reflexológia (45 perc)
1 alkalom3.000 Ft
3 alkalom8.500 Ft
5 alkalom13.750 Ft
Talpmasszázs (30 perc)
1 alkalom2.500 Ft
Masszázs különlegességek
Masszázs különlegességek
Egzotikus aromaterápiás masszázs5.500 Ft
Energetizáló kávé- és csokoládékrém masszázs5.990 Ft

Egzotikus aromaterápiás masszázs

Az érintés éltető ereje és az aromaolajok illatának erőteljes érzete a relaxáció új dimenzióiba emeli a testet és lelket. A lágy, simító technika és az illatok harmóniája a szellemi egyensúly elérését és megtartását szolgálja.

Energetizáló kávé- és csokoládékrém masszázs

Valódi kakaóvaj és koffein tartalmának köszönhetően késlelteti az öregedést, lekötheti a szabadgyököket, táplálja, hidratálja a kiszáradt bőrt. A koffeinről köztudott, hogy vízhajtó, zsírbontó hatású, stimulálja és mobilizálja a zsírokat, serkenti az anyagcserét, feszesíti a bőrt és egyúttal bársonyosan simává varázsolja azt. Pótolja a hiányzó ásványi anyagokat, és üdítően hat a lélekre. Jótékony hatással van a narancsbőr csökkentésére, fokozza a nyirokkeringést. Elősegíti az esetleges pangó vizek kíméletes elvezetését. Az olívaolaj leköti a szabadgyököket, ezzel késleltetheti az öregedést, táplálja s hidratálja a kiszáradt bőrt.
Minden bőrtípusra ajánljuk.
Mivel a kezelés során endorfin termelődik, Ön kipihentté, felszabadulttá és derűssé válik!

Fontosabb hatóanyagok, melyeket a bőrbe juttatunk és azok hatásai:
Kakaóvaj: antioxidáns, telítetlen zsírsavakban, káliumban, vitaminokban, mangánban, foszforban gazdag. Puhítja, regenerálja, selymesíti a bőrt.
Kukoricacsíra olaj: tele van A, E, F vitaminokkal és lecitinnel, amelyek késleltetik a bőr öregedését és ráncosodását. Rendkívül értékes bőrrokon anyag.
Oliva olaj: más néven “folyékony arany”, A,-, E-, C- vitaminok, ásványok és telítetlen zsírsavak forrása. Öregedés gátló, nyugtató, kisimító hatású, hidratáló. Árnika kivonat: a bőrt revitalizálja.
Koffein: az egyik legjobb stimuláló, zsírbontó és feszesítő hatású összetevő, mellyel a legmakacsabb narancsbőr is sima, feszes bőrré alakul.
Csokoládé: gazdag telítetlen zsírsavakban, erőteljes antioxidáns , fehérjékben, foszforban, mangánban és káliumban vitaminokban. Aktivizálja a zsírbontást.